De arbeidsmarkt wordt flexibeler. U past uw bezetting graag flexibel aan op de werkvoorraad. Maar u wilt ook snel voorzien in onverwachte leemten, bijvoorbeeld door ziekte of zwangerschap van medewerkers. SPPS kan hierin een nuttige rol vervullen. Wij helpen u te vinden wie het beste bij uw wensen past: van (strategisch) specialist tot manager.

Omdat we al lang actief zijn op het gebied van milieu en omgeving hebben we een groot netwerk van hoogwaardige deskundigen om ons heen verzameld - stuk voor stuk zelfstandige adviseurs die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Op het moment dat u een behoefte formuleert kunnen wij u vaak nog dezelfde dag een aanbieding doen voor concrete invulling. Of u nu een interim-manager, een projectleider of een deskundig medewerker zoekt, grote kans dat wij haar of hem snel beschikbaar hebben. Zo werken er dagelijks diverse specialisten van SPPS mee aan een beter milieu.

Vanuit onze activiteiten op het gebied van detacheringen is vanuit de markt de vraag ontstaan om SPPS ook te betrekken bij werving- en selectie. Een logisch geheel: van tijdelijke naar definitieve oplossing. SPPS helpt werkgevers bij het zoeken van de juiste man/vrouw voor sleutelfuncties.

Meer weten?
Wilt u meer informatie over SPPS? Of nader kennis maken met een van onze partners?
Neem dan contact op via .