Wie zijn we?

SPPS is een ervaren en deskundige partner voor overheid, semioverheid en non-profitorganisaties op het gebied van milieu, klimaatverandering, veiligheid, ruimtelijke ordening en andere onderwerpen die de leefomgeving raken. Vanuit onze inhoudelijke betrokkenheid leveren wij een bijdrage aan een duurzame maatschappij.

SPPS is meer dan de som der delen: het is de krachtenbundeling van twee zeer ervaren adviseurs die een passie voor het vak delen. SPPS heeft geen werknemers maar werkt vanuit de netwerkgedachte, wat inhoudt dat de partners binnen het netwerk zoeken naar de beste bemensing van de opdracht.

We hebben toegang tot een groep van circa vijftig senior adviseurs die regelmatig in opdrachten betrokken worden. Daarnaast hebben de partners op basis van de langjarige ervaring een groot aantal zakelijke contacten waarmee opdrachten kunnen worden aangepakt.

Hierdoor kunnen we opdrachtgevers altijd op maat gesneden bemensing van de projecten leveren, waarbij de partner als aanspreekpunt borg staat voor de geleverde kwaliteit en voortgang in het project.

Lees verder