SPPS is actief op de werkvelden beleidsondersteuning, projectmanagement, interim-management, werving & selectie en detachering. We voeren zeer diverse projecten uit zoals het doen van onderzoek, het bijdragen aan beleidsontwikkeling en het leveren van specialistisch advies op het gebied van veiligheid, klimaat & energie en ruimte & milieu. In de betreffende sub-pagina’s worden deze werkvelden verder beschreven.

Sinds de oprichting in 2008 heeft SPPS veel opdrachten met uiteenlopende onderwerpen in binnen- en buitenland uitgevoerd voor opdrachtgevers zoals Rijkswaterstaat, Ministerie I&W, Ministerie EZK, NCTV, IPO, diverse omgevingsdiensten (DCMR, ODWH, ODMH, OZHZ en ODNZKG), veiligheidsregio's, gemeente Rotterdam, Provincie Zuid Holland, Deltalinqs, Havenbedrijf Rotterdam en Havenbedrijf Amsterdam. Buitenlandse opdrachten worden uitgevoerd in Sint Maarten, Oman, Zuid Afrika en Koeweit.

In deze projecten zijn de consultants van SPPS betrokken bij actuele ontwikkelingen op strategisch en organisatie niveau.

Meer weten?
Wilt u meer informatie over SPPS? Of nader kennis maken met een van onze partners?
Neem dan contact op via .