Roel van de Loo is als sociaal geograaf en planoloog al ruim 25 jaar werkzaam in het milieuveld. Hij is voornamelijk als (interim)manager actief geweest bij gemeenten, milieudiensten en provincies. Daarnaast heeft hij een sterke inhoudelijke drijfveer wat betreft een duurzame ruimtelijke ordening en innovatieve bestuurlijke processen. Roel is sterk oplossingsgericht en is in staat draagvlak te creëren voor -soms moeilijke- beslissingen en veranderingsprocessen.

Van 2008 t/m 2013 is hij als directeur werkzaam geweest in Sohar in Oman voor de oprichting van een milieudienst voor de industriële haven Sohar. Momenteel werkt hij onder andere aan de implementatie voor elektronische neuzen voor het Havenbedrijf Rotterdam en is hij voor de DCMR Milieudienst Rijnmond projectmanager voor de ontwikkeling van sustainable port development in Durban, Zuid-Afrika en Koeweit. Voor het Ministerie van Infrastructuur en Milieu wordt thans gewerkt aan het formuleren van Safety Deals.

Roel heeft veel ervaring met projecten van grote bestuurlijke en/of organisatorische complexiteit en is gewend op managementniveau te opereren.

Voor een volledige lijst van projecten, zie projectmanagement.

Contact
06-23974529